DEAR COPENHAGEN ♡
















VACKRA KÖPENHAMN ♡

Några mobilbilder från vår tur till Köpenhamn i torsdags.
Jag & Mami skulle på inköp hos Lene Bjerre utanför Köpenhamn, till butiken Soluppgången. Vi blev så bra omhändertagna där som vanligt, shoppade massor av fina saker till vår/sommar samt julen.. sen fick vi magisk lunch där. Älskar dessa besök. Vi försöker hälsa på de 2 gånger per år och då passar vi på ”att göra” Köpenhamn också när vi ändå är i närheten.

Vi mötte upp min mormor i stan och gick först till Torvehallerne, absolut älskar det stället! Ligger bara 1 min bort från Nørreport. Man blir så inspirerad & glad av att bara gå runt där. Man skulle vilja handla loss bland alla godsaker. Utanför säljer de magiska blommor/växter & massa frukt & grönt. Fantastiskt!
Längtar redan tills nästa gång vi åker dit igen.

Sen strosade vi på strøget och alla små söta bakgator från strøget. Finns så mycket att se i denna staden, söta hus & byggnader är det bästa! Sen tog vi oss upp till Illum rooftop, där vi satte oss på ”original coffee” och tog en kaffe/te och delade på ”bananabread” såååå gott! Mysigt med en tjejtur, massa prat & mys.

Sen fortsatte vi strosa runder, gick in i några söta blomsterbutiker och bara blev inspirerade. Visiten avslutade vi inne på Café Norden – vi åt deras ”Vinter gryta” till middag – så vintrigt & gott. Sen begav vi oss hemåt till Helsingör där min mormor bor så hade vi sleepover där. Tjejmys ♡

Så, unna er en dag/helg i Köpenhamn!! Denna underbara stad…

Rekommenderade inlägg