Saturday Night Out.







> Klänning – HÄR <

LÖRDAG KVÄLL HOS VÄNNER.

En ljuvlig gårdag. Så underbar att äntligen få tillbaka sommaren i sundets pärla.
Vi njöt av dagen för fullt, vi tog oss ut till golfbanan och spelade 18 hål i strålande solsken.
Därefter kom vi hem och gjorde oss i ordning för kvällens bortbjudning hemma hos våra fina vänner Kevin & Amanda.
Amanda är superduktig på att laga mat och driver även en mat + mode blogg – som ni hittar >HÄR<. Så vi såg fram emot att bli bortskämda med god mat.

Men först.

En Outfit bild!
(Historian bakom)
Det går ju inte att ta en outfit bild var som helst. Först får man hitta en gata med fina hus, sen får man leta efter en speciell & fin vägg, fönster eller dörrar. Äntligen hittade vi en snygg dörr på vägen till värdparet. Efter att bilderna tagits i lite halv stress kom jag på att jag hade fel skor på mig på bilden (!!) – De där platta var mina ”promenadskor”.. Haha, som det kan bli. Inte bara att klicka av en bild alltid. Men helt ok får man väl säga över dessa bilderna. Sen att filtret gör att mina ben ser ofantligt bleka ut är en annan historia…. Men men, ville egentligen bara visa min fina nya klänning & väska. ♡

Och denna fantastiska pionbukett. Så klart vi ville skämma bort värdparet med något, blommor är alltid ett säkert kort. Och varför inte passa på när det är pionsäsong. 

Tog lite bilder hemma hos de också, samt på maten som jag kommer lägga upp på bloggen lite senare! Nu blir det gotte-brunch och sedan en liten utflykt. 
Kram!

2 kommentarer till “Saturday Night Out.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg