Cutest Dog Moved In ♡ 

F i n a s t e   l i l l a   L e x i e  ♡

Under 2 veckors tids, från nyårsafton till den 15/1 bodde denna lilla sötnosen hemma hos oss.
Så himla mysigt, så snabbt man blev van med hundlivet och vi älskade det. Tänk så mycket kärlek man kan ha för en sådan liten varelse. Nu har hon äntligen flyttat hem till sin riktigt husse och matte, efter 7 veckor!! Hon har bott hos mig & Marcus och min bror och svägerska och haft det Sååå bra! Men inget slår ens ”mamma & pappa”. Helt galet vad vi alla älskar henne.

Klart vi passade på att ta några fina bilder under tiden hon bodde hos oss.
Så glad för kameran och så duktig på att sitta still på de konstigaste ställen… Sen kom hon underfund med att fönstret var himla mysigt att sitta i, då kunde hon ha koll på vilka som gick på gatan och småskälla lite på de för att de gick där. haha. Så liten men så kaxig, i alla fall när hon sitter där – skyddad. Väl ute på stan var hon så duktig och skällde aldrig på någon. Bara gick runt och nosade, och älskade att hälsa på ALLA hundar hon fick syn på. ♡

Fann bilderna i kameran när jag laddade upp några andra bilder och ville visa er de, när jag ser de nu så saknar jag henne lite. Men det bästa är att jag ser henne varje dag på jobbet.

Rekommenderade inlägg