Dinner for friends ♡

 

Söndags kvällen är här,
Har ni haft en härlig helg? ♡

Vi har haft en super mysig helg. Fredag började faktiskt med att jag sov över hos mina föräldrar, hur mysigt är det inte att få vara ”barn” igen då och då? Firade in helgen med lyxig 3 rätters, långpromenad och mys ute i Allerum. Lördagen bjöd på ny 3 rätters, denna gången var det moi som skulle komma på, inhandla och tillaga. Vi hade bjudit hem 4 vänner på middag men god mat och dryck.

Det blev en fantastisk god toast skagen till förrätt, och boeuf bourgogne men potatispuré till huvudrätt och till efterrätt blev det en cheesecake-kladdkaka med bär. Middagen gick hem hos gästerna och jag själv var oerhört stolt – om man får säga det själv!

Men för mig är inte bara maten viktig. Dukningen och hemmet är viktigare…

Jag fick ”äntligen” en anledning till att göra det lite extra fint här hemma och duka. Äntligen fick jag inviga vår nya linneduk från Gripsholm på riktigt, och likaså de fina linneservetterna.
Jag går riktigt runt och myser när jag får fixa med sånt i lugn och ro. Klippa blommor och grönt och sätta i små vaser, tända ljus och duka ger mig verkligen ro. Vissa läser böcker, jag dukar.. haha.

Söndagen har bara varit piano.
Vi sov ut, utan att sätta alarm. Det måste ju bara vara den skönaste känslan, när man får vakna av sig själv – utvilad och på bra humör. Sen unnade vi oss faktiskt en frukost på Brödkultur. Så himla gott!

Därefter har vi bara slappat hemma i soffan med filt & tända ljus.
Hoppas ni haft en härlig helg.
Njut nu av de sista timmarna denna söndagkväll, innan nya veckan drar igång, så hörs vi snart igen!

Kram på er ♡

Rekommenderade inlägg