L♥VE Y♥UR B♥DY

LoveyourbodyJag har bestämt mig! En gång för alla. 
Det var mina fina mamma som fick med mig på spåret. Hon började träna, eller gå på yoga i förrgår och hon var supernöjd. Sen tänkte jag att det hade varit en kul grej att göra tillsammans med henne när jag flyttar hemifrån, för att peppa varandra. Så efter många olika val hit och dit har jag bestämt mig för att börja träna på Filborna Arena. Kollade ju på 24/7 i Helsingborg City innan, men visst det var billigt .. men inga pass och även fast man inte alltid vill gå på pass är det kul när man KAN. Så när jag är frisk -vilket jag hoppas är snart- ska jag ta mig till Filborna och köpa kort! Nu jäklar!

Hoppas detta massiva inspirations collage gav er en spark i baken – åt rätt håll! Let’s make this our year! 

1 kommentar till “L♥VE Y♥UR B♥DY

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg