Bathroom, ideas.


Som ni nog inte har missat så är vi just nu igång med 1 av våra 2 badrum.
Hur lyxigt är det inte att gå från 1 pyttelitet badrum till 2 större?
Nu kan jag äntligen få ett badkar som jag alltid drömt om!

Badrummet som vi ska renovera först är som sagt det med badkar, vi har hittar ett jättefint kakel från INTERNI i helsingborg, en nyhet som vi blev helt förälskade i. Det är också en djungel med kakel/klinker, men så glad att vi fann en som båda gillade! Sen kom nästa ”problem” – ska vi köra hel-kaklat, halv-kaklat eller endast golvet och göra något annat på väggarna? Jag har verkligen velat fram och tillbaka. När vi äntligen hade bestämt oss för hel-kakel så fick jag en annan ide… haha.
Så nu blir det lite blandat…. Ni får se!

Vi står mellan ett fantastiskt badkar i matt, som har längre leveranstid eller ett mer blankt badkar…
Kaklet går i en varm grå, lite betong möter marmor. Badkar, vask & toalett kommer vara vitt och sen tänkte vi köra svarta detaljer på blandare till både vask & badkar. Har även funderat på en ”retro” variant på lampor, istället för klassiska spotlights. Tror det kommer bli superbra! Vasken i kollaget ovan, i naturmaterial kommer vi nog köra på andra badrummet sen…

Tror ni det kommer bli bra? 

Kram, Denice

Rekommenderade inlägg