Renovering: Färger 

Godkväll fina ni,

En kväll ensam i lägenheten, och kände bara. Nu ska jag blogga!
Så många som skrivit på insta varför jag slutat blogga, och önskat se en massa i vår renovering.
Så här kommer det!

Färgval kan vara något av det svåraste! Herregud..
Efter att ha hittat en massa inspobilder och fått reda på andras färgkoder tog jag mig till Colorama och fick hjälp. Färgprover på de inspo-bilderna jag hade hittat var så olika, vilket gjorde mig helt förtvivlad! Är det ”fel” på bilden, är det filter på som förvränger färgen? Hur ska jag då veta vad vi ska ha för färg om färgproverna inte stämmer överens med verkligheten?

Jag fick med mig hem en massa olika färgprover, som jag hängde upp i lägenheten. Några kunde jag utesluta direkt. Vill verkligen inte rummen ska bli för mörka, och när det kommer upp på alla väggar i ett helt rum, så blir det mörkare än provet… 

Ikväll åkte jag tillbaka för att köpa med mig några små provburkar hem. Kan absolut rekommendera det! Det blir helt annorlunda än att bara se ett papper. Men däremot blev det inte lättare, haha.
Nedersta bilden är resultatet av 1 lager färg. Nu ska det torka 2 timmar innan jag kör lager nummer 2.
Efter den sedan torkat, ska jag ha den ”riktiga” färgen framför mig… Så spännande! Ser redan nu att de ändrat sig i nyans sedan de torkat lite…

 

Tänkte uppdatera ”resultatet” i helgen, så ni får se : )
Samt mina tankar och färgkoderna.

Önskar er en fin helg!


Kram, Denice

2 kommentarer till “Renovering: Färger

  1. Tack för att du låter oss följa med på renoverings-resan! Jag älskar din stil och blogg, och har verkligen saknat den!
    Kram och lycka till från Karin

    1. Åh vad fint sagt av dig, ska verkligen blir bättre! : ) Tack för din fina kommentar, den värmde massor! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg