The perfect IT-Chair

 

Just nu älskar jag:
En pampig, annorlunda, IT FÅTÖLJ som sticker ut!

När det kommer till stolar & fåtöljer har jag fastnat för många ”intressanta” modeller på senaste tiden, via främst Instagram. Jag gillar det perfekta och matchande, men nu har jag fastnat för en ”kul” fåtölj som bryter mot det perfekta och väntade men samtidigt knyter ihop möblemanget och stilen.

När det kommer till inredning generellt tycker jag det är kul att ha något lite mer unikt, än samma som var varannan på instagram har. Tolka mig rätt, det är inget fel att ha det. Men jag personligen vill inspirera Er och därför vill jag inte att ni ska ha sett ”min inredning” hos massor av andra konton.
Och den tankeställningen vill jag skicka vidare till er!

Nedan har jag satt ihop 3 olika kollage med coola fåtöljer i alla prisklasser, från 899 till 51.000kr
Spana in dessa godingar från Ikea, Ellos & Royal Design. 


Ikea har verkligen lyckats!
I alla fall när det kommer till fåtöljer. Spana in dessa 5 – wow så läckra!


Ellos har verkligen vuxit i mina ögon, så mycket fin inredning & möbler de har!
Dessa unika fåtöljer kan verkligen passa in i de flesta hemmen…


Lyx är lyx. Kanske inte optimal för allas plånbok, eller någons egentligen…
Men vill man spendera, så finns här några godingar!

 

Gillar ni denna sorts kollage & inspiration?
Det kan ju vara lampor, mattor, ljusstakar – you name it!

Kram, Denice

4 kommentarer till “The perfect IT-Chair

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg