Favorites Tonight ♡

flowers
dress
ute
kitch
fash
white
large
vacay

k v ä l l e n s  d r ö m m i g a  b i l d e r .

 

Bjuder denna afton på lite härlig inspiration, som jag föll för på Pinterest. Sitter vid matbordet med tända ljus, akustisk musik strömmar i lägenheten och det doftar underbart från köket där M lagar sin berömda Pasta Bolognese. ♡

Min dag har varit bra. Jag & Mami (Soluppgången) håller på med en styling i stan, wow så bra det blir! Är dåligt på att visa före/efter bilder… visar bara efter – men kanske svårt att förstå hur mycket vi har trollat egentligen? Ska göra det nästa gång, lovar!

Fick en liten bloggfeeling nu, så ska fixa lite inlägg som kommer ploppa upp senare & imorgon .. Hoppas ni kommer gilla det!
Önskar er en fin tisdag kväll.

styling

Rekommenderade inlägg