Vårt Nya Badrum ♡

 

Badrums tankar..

Vårt badrum är ett litet mysterium.. det är nämligen inte så stort och väldigt osymmetriskt. Men efter många runder till olika kakelbutiker och mätningar i badrummet har vi nu äntligen kommit fram till hur vi ska ha det och det kommer bli grymt!

Inspirationen bakom kommer från Hotel Pigalle i Göteborg, ett av deras badrum är magiska med mosaik, stuckatur-lister och mässing. Så, det kommer det bli! En härlig kombination av lyx, modernt, vintage & natur, med vita/beige & guld toner.
Nu är allt kakel och övrigt nerrivet i badrummet så nu varar det inte länge innan vi går igång där inne. Ska bli så spännande!
Tror ni det kan bli bra? 

2 kommentarer till “Vårt Nya Badrum ♡

    1. Åh vad kul att du tror & tycker det! Tack för din fina kommentar! 🙂 Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg