Dan före Dan ♡ 

Godmorgon på er, dan före dan ♡

Hur mår ni? Är ni redo för jul?
Igår hade jag och Marcus ett litet julbord hemma med massor av tända ljus, sen slog vi in vackra julklappar hela kvällen, så nu är allt fixat. Det enda som saknas nu är snö… Men men, det får vi tänka oss till. 

Idag är ingen vanlig dag, idag ska vi nämligen ”styla” mina föräldrars nybyggda fantastiska hus! För imorgon ska vi fira jul i huset med hela familjen. Så mysigt! Jag och mamma ska gå all in på dukningen, vi har ställt fram ett långbord på 4 meter med vit linneduk, sen ska vi pynta fint med grane, amaryllis, julkulor och massa annat fint. Och i eftermiddag ska granen in, den som jag & pappi köpte i förrgår. Och inte vilken gran som helst, utan en gran på ca. 3,5m hög! Den är såå stor! Men det behövs en ordentlig gran till ett vardagsrum som har 6 meter i tak…
Nu ska jag kila iväg och påbörja dagens roliga jobb. Hoppas ni får en härlig dag!

Det kommer säkerligen komma upp en bild på instagram under dagen, så håll koll!
Ikväll ska vi fira jul med Marcus familj & mysa och spela Bingolotto, årlig tradition!

Om vi inte hörs innan 00.01, så vill jag passa på att önska er alla en…

Riktigt GOD JUL!

♡♡♡

Rekommenderade inlägg