Vår Julafton ♡


Detta hus, detta rum, denna gran… ♡
Magiskt!Detalj från dukningen som bestod av olika sorters grönt med granne, tall & buxbom med amaryllis & hyacinter i vaser/krukor tillsammans med fina julkulor i brons & vacker ljusslinga. ♡

Mike fick använda stege för att justera granen…


Fina lillfamiljen ♡


Prinsessan fick inviga vår nya trästol som vi säljer i butiken – hur söt? Mammi & mormor fixar brunsås, Emmie lagar danska æbleskivor. 


Om det är någon gång på året man ska ha rött är det ju på julafton, Emmie hade gjort sig fin med silkesband & hårband och lilla prinsessan fick en fin inbakad fläta av lilla mig med en söt liten rosett. 


Lilla dockan fick ett spel av tomten och underhöll marcus med det…


Pinglorna i familjen: svägerska, mormor, mammi, svägerska ♡


Min fina bror & brorsdotter ♡

Hela familjen samlade ♡

GOD JUL

Bättre sent än aldrig, så här sista dagen på året…
Vi hade en helt underbar julafton, hela familjen var samlad med mina syskon, allas respektive & våra fina små pluttisar i familjen.
Och denna jul firade vi i mina föräldrars nya fantastiska hus. Jag & mammi hade fixat fint med alla möbler, inredning & dukning några dagar innan julafton och den 23 satte vi in granen – den 3,5m höga kungsgranan jag & pappa inhandlade. Mamma mia så stor, tänk att den ändå ser typ ”liten” ut i vardagsrummet, då förstår ni takhöjden här…

Vår julafton var helt perfekt. 
Hur firar ni, har ni traditioner ni håller fast vi?

Vi brukar börja julafton med att gå i kyrkan i allerum på förmiddagen, mest för att det är väldigt mysigt med julstämningen, musik & barn som sjunger. Sen gick vi hem till huset och hjälptes åt i det gigantiska köket, vi äter dansk julmat på julafton, dvs Anka, sockrade potatisar, rödkål, brunsås och detta året – grönkål. Mums!
Det är så härligt att umgås alla, vi pratade, lyssnade på musik, spelade spel och åt danska æbleskivor som Emmie gjorde själv.

Kl 15 är det Kalle Anka, sen flyter tiden på och vi hjälps åt med maten, vi åt och sen kom tomten – då blev det julklappsöppning och efter några timmar med klappar var det gröt och sen julklappsspel. Fullt upp, men jag älskar det!

Underbara jul.
Julen går så snabbt bara… Nu är det redan nyår, och imorgon är vi inne i 2017!

♡♡

Ikväll ska vi fira nyår hos våra fina vänner Emilia & Niclas,
tillsammans med flera vänner – det ska bli så trevligt! Emilia har dukat och gjort fint och Niclas står för den fina middagen – vilken lyx! Ska ta lite bilder som jag kan bjuda på imorgon.

Kram på er &
GOTT NYTT ÅR!


2 kommentarer till “Vår Julafton ♡

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg