Our Dream Kitchen ♡
Välkommen in i vårt kök…

Hjärtat och mittpunkten i vårt hem. Det är det första man ser från hallen när man kommer hem, och man blir bara så glad.
Jag är så glad att vi valde det grå köket från HTH och vågade! Tillsammans med läderhandtagen från Allabeslag och naturinslagen i form av lampor/matta & skärbrädor blev slutresultat grymt!

Vi valde luckan ”Grå kvadrat” från HTH och är supernöjda! Jag hade hittat en inspirationsbild på nätet där man körde ”2-låds-look” hela köket igenom, och blev förälskad! Så skulle vi ha det, punkt slut. Vi var runt och kikade på kök på Kvik, Ikea & Hth. Kvik kunde dessvärre inte erbjuda den looken, där var det dörr eller 3 lådor, men den lilla översta blev inte med någon ”spegel” och det tyckte jag var synd. Ikea hade en supersnygg front, och är superbra – men vi valde till slut HTH och servicen var tipp topp och allt flöt på.

Till höger och vänster om vaskskåpet skulle det egentligen suttit dörrar (då det gömmer sig maskiner här) – men då jag tyckte det förstörde designen fixade min duktiga snickar pappa detta med ett beslag, och det är jag så nöjd med! Det enda som fattas på denna bilden, är att handtagen ska på plats på de ”lådor” som fattas.. Men det kommer!

Bänkskivan var vi båda överens om att vi skulle ha vit Carrara marmor, det fixade de till oss på Helsingborg Sten. 3 skivor, 2 på långa köket och en på vår köksö. Den långa skivan fick de ta in med kranbil genom balkongen!! (Kommer visa er den filmen!)

Spisen och fläkten kommer från SMEG, vi hittade dessa med guld detaljer och bara kände – JA, de ska vi ha! Och de ger ett väldigt coolt intryck i köket, vi är så nöjda med looken!

Handtagen var ett lite mysterium… Jag ville ha något med guld men inget för ”pråligt” – samtidigt som jag ville ha in mer natur – och då hittade jag dessa läderhandtag med mässing knapp. Helt perfekt! Dessa köpte jag hos Allabeslag och fick superbra service och snabb leverans. Så nöjd!

♡♡♡

Ska göra ett stort före/efter inlägg i helgen, då kommer ni få se skillnaden! Köket fick störst förvandling, helt galet så bra det blev!!

Vill så gärna höra vad ni tycker!!

Kram! Fin kväll på er ♡

3 kommentarer till “Our Dream Kitchen ♡

  1. Wow så läckert! Ett riktigt drömkök!
    Undrar var lamporna kommer ifrån?

    1. Tack så mycket!! Ja verkligen 🙂 Lamporna är från Watt & Veke!

  2. Fantastiskt fint kök! Var har ni hittat blandare, vask och kakel någonstans? Tack för en otroligt inspirerande blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg