Birthday Wishlist ♡

HAPPY BIRTHDAY TO ME … SOON!

Om några dagar fyller jag år. Helt galet!
Det brukar vara högsommar när jag fyller år, vilket det inte riktigt känns som idag i stormiga Helsingborg, men vi håller tummarna att solen lyser för mig på Lördag. ♡

Anyway, satte ihop en önskelista på massor av fina saker som hade passat perfekt i min garderob/hem. Brukar sällan unna mig saker så här har ni de sakerna jag skulle vilja ha just nu, presentkort på Zara & Tara är toppen också, att få storshoppa i de butikerna hade varit drömmen! ♡

I eftermiddags anlände vi till Helsingborg igen. 
Vi har varit iväg på inköp & möten i och utanför Göteborg. Vi spenderade natten i en fantastiskt stuga vid en stor sjö som våra vänner har. Vilken idyll! Har tagit lite bilder som jag ska visa er i morgon! Så kika in då igen.

I morgon ska jag även släppa DEN STORA NYHETEN, som jag har hållit hemligt ett tag.
Ett stort steg framåt i karriären kan man säga! ♡

Kram!

Rekommenderade inlägg