MY BIRTHDAY #25 ♡

HAPPY BIRTHDAY TO ME!
#25years!

Då kom dagen! Min födelsedag, och inte vilken födelsedag som helst – denna gången fyllde jag hela 25 år. Jag hade egentligen inte riktigt hunnit tänka så mycket på min födelsedag på grund av det nya företaget, allt praktiskt och vårt stora event dagen innan min födelsedag – men oj vilken dag jag hade framför mig!

Som vanligt började morgonen med finsång av min älskling och fika på sängen, med alla mina favoritsaker – ljus & en stor paket.  ♡

Gissa vad jag fick?
Marcus fina familj hade köpt en ”Octopus” ljusstake i mässing till mig!
Den har jag önskat mig så länge, nu har jag de båda – så fina!! ♡

Lite senare fick jag ett kort att jag skulle springa in i köket för där väntade nästa överraskning…
OH MY GOD.
DRÖMVÄSKAN från Louis Vuitton!!! Helt overkligt, kunde inte tro mina ögon! Wow alltså.. Bästa någonsin ♡

Next up på dagens schema – Frukost. 
Vi skulle käka brunch på Nelly’s Food etc. Den har vi velat testa ett tag nu men inte blivit av. Wow så gott det var! Kan absolut rekommendera detta!Allt var magiskt gott. Det bästa var ju nästan dessertbordet. Guuud så mycket fina sötsaker de hade dukat upp! Sen fick man även beställa in en ”rätt” utöver buffén och då tog jag deras ”Lax benedict” Så jäkla gott!

Sen gick vi hem och packade en liten weekendbag och satte oss i bilen och körde norrut.
Jag hade ingen aning om vart vi var på väg…

Så landade vi HÄR!

Hur magiskt?

I fina VARBERG.
Varberg Stadshotell & Asia Spa.

Blev så överraskad och glad. Här har jag faktiskt aldrig varit, det bästa jag vet är att hitta nya fina ställen.
Älskling hade bokat en natt i drömhotellet, sekelskifte, kristallkronor och lyx. Han känner mig väl ♡

 Detta var det första man såg när man kom in i lobbyn…Ett magisk ”umgängesrum” som vi gick förbi på väg till vårt rum..
Wow! Ser ni väggpanelen – drömmen!

Och sen landade vi i detta rummet!
WOW ♡

Älskling hade fixat så hotellpersonalen hade hängt upp ”25” ballonger i guld.
Det hade jag gått och drömt om.. Han känner mig för väl!♡♡♡Hur magiskt var inte detta rummet?
Och badkaret, och dubbeldörrarna? ♡♡♡

Jag svävar fortfarande på moln…

TUSEN TACK till min sambo för världens bästa födelsedag.
Och tusen tack till mina fina vänner & familj som grattade mig på insta/facebook och fina sms. Ni är så fina ♡

Sen fortsatte firandet i flera dagar.. Mina fina vänner bjöd på middag & mys med presenter på söndagen och jag hade kalas för min fina familj måndagkväll och idag har jag blivit lite firad av Marcus fina familj ♡
Så glad & bortskämd känner jag mig!!

2 kommentarer till “MY BIRTHDAY #25 ♡

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg