Christmas feelings ♡

 

F R E D A G

 


..Och det känns underbart!
Vi har avslutat en grym vecka med hela 3 stylingar, butik och planering för alla julens event hos Soluppgången. Denna helgen har vi sannerligen förtjänat!

Nå, vad händer denna helgen då?
Imorgon överraskar jag min pappi med någon form av mat, sen ska jag & Marcus + hans familj på Bio och på kvällen tänkte jag börja julpyssla – så mysigt! Kanske blir det något litet julbak också…

På söndag fortsätter julmyset med paketinslagning för årets inrednings-julkalender (som ni kan köpa hos oss på Soluppgången) och senare på dagen sticker jag iväg med mina tjejer på julmys på Hedentorps Plantskola.

Bjuder på lite julinspiration ovan, lite tips på presentinslagning, pyssel och fina dekorationer.. Alltid kul att testa nya saker var år. I år ska jag skapa x antal grankransar som jag vill hänga lite överallt, på dörren, i våra fönster, ovanför sängen… to be continued.. 

En helt magisk helg väntar!
Men först blir det tacos & idolkväll, det bästa! Skål för helg, vänner!

Rekommenderade inlägg