Moving things around ♡
 

S ö n d a g ,   s o m   s l u t a d e   i   e t t   n y t t   h e m  . . .

Har ni haft en fin söndag? Vår startade tidigt då klockan ringde 5.15 för att bege oss till Köpenhamn och Kastrup för att hämta mina föräldrar som varit borta 7 veckor! Sen mötes hela familjen upp och åt en supermumsig brunch. När vi väl var hemma var klockan inte mycket och jag hade fått sån energiboost. Solen tittade fram och jag kände helt plötsligt för att möblera om. Musiken på och sen var jag igång! Köket fick sig en förvandling då vi flyttade fram köks-ön på hjul och ställde matbordet vid fönstret/vägghyllan. Det blev faktiskt så bra! Nu kom ön äntligen till användning och det ser så fint ut!

Fiol-fikus trädet som tidigare gömt sig på kontoret fick träda fram och visa sig från sin bästa sida. Urnan blev så fin där på kanten!

Just nu sitter jag vid ön och bloggar medan Marcus lagar fiskgratäng och Sam Smiths nya album strömmar ut från högtalaren. Alla ljus är tända och vi trivs, plötsligt känns det så ombonat här hemma!

. . .

Passade givetvis på att fota när solen tittade fram, helt underbart ljus & älskar skuggan som faller på väggarna. Nu kan jag leva på denna dagen en stund.

Önskar er en fin kväll, 

Rekommenderade inlägg