Välkomna tillbaka ♡

 

Hej finaste ni ♡

Jag har haft en liten break från bloggen och satsat lite mer på instagram. Ärligt talat så har det varit lättast och där har jag känt mer feedback och ”likes” från er, mina följare. Det må låta dumt, men vi alla gör väl allt vi gör för att bli accepterad och få beröm/kärlek/konstruktiv kritik. Jag älskar att blogga, men ibland känns det mest som man skriver för sig själv och inget ger något tillbaka.

Dock ska jag inte klaga! Ni är många som kommenterar då och då, och skriver superfina saker – och det uppskattar jag SÅ mycket. Blir så varm i hjärtat! Hur som helst så hade jag en liten ”omröstning” på min instagram i förra veckan gällande om jag skulle satsa på bloggen (men inte lägga mindre tid på instagram) eller endast satsa och fokusera på Instagram. Resultatet? 50/50…
Så jag har nu tagit mig i kragen och ska nu satsa på bloggen en gång för alla.

Jag har lagt upp en lite plan för mig själv, när och hur jag ska blogga – vad jag ska skriva om osv.

 

Så min plan är något liknande detta:

* Jag ska bjuda på mer bilder från vår butik & våra stylingar.
Vet att många efterfrågar detta, så det ska jag fixa!
* Tips & tricks på enkla lösningar i hemmet.
Ex. hur man kan förnya ett rum med enkla knep osv.
* Inspiration i form av inredning/miljöer och produkter
* Lite lite mode, fall i fall jag skulle ta några fina bilder inom denna kategorin.
* Bröllop ♡ På denna punkt vill jag verkligen inte trötta ut er eller tappa er, men eftersom jag lever i denna bubblan vill jag så gärna dela med mig av inspiration ♡♡
* SFS – väl utvalda som jag tror kan passa er ♡ För visst älskar vi inspiration?

Sen en massa härligheter från vårt hem såklart, jag vet att ni flesta följer mig mestadels på grund av detta, så det ska ni verkligen få mer av – lovar!

PS. Igår nådde jag 13k på Insta, och vill bara tacka er sååå mycket för att ni följer mig där och delar med er av så mycket kärlek i form av en enkel like, och era fina kommentarer. Jag blir så glad för varenda en av de! ♡♡♡

Önskar er en fin kväll!
Imorgon drar jag igång min första SFS – så missa inte det. Ni kommer älska hennes hem och konto!!

11 kommentarer till “Välkomna tillbaka ♡

 1. Hej! Jag blir jätteglad om du fortsätter blogga! Har saknat dina inlägg och får försöka bli bättre på att lämna kommentarer. Har sagt det förut men oftast är man så trött så man inte orkar när man väl får en stund för sig själv och vill kika runt på favoritbloggarna! Lite orättvist förstås…. förstår att det ligger mycket arbete bakom. MEN i alla fall, det låter fantastiskt bra med dina planer för bloggen tycker jag!! Blir otroligt inspirerad av din inredning och fina bilder. Kram

 2. Så bra at du er tilbake!
  Jeg har savnet deg og dine fantastiske bilder temaer.
  Forstår at du ønsker mer feedback og det skal også jeg bli flinkere med.
  👌🏼💕

 3. Hei 🙂 så vakkert gulv – er det furu og hvordan er det behandlet?
  Fortsett å blogge <3

 4. Fortsätt blogga jag tycker du har så fina bilder och försöker titta in varje dag och ditt bröllop det blir kul att följa.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg