Inspirerande Brudbukett ♡
 

Att frossa i bröllopsinspiration … kan vara det bästa jag vet just precis nu. 
Tacka gud för instagram & pinterest och alla ni fantastiska brudar & florister som delar med er av dessa fantastiska bilder & konstverk.

♡ ♡ ♡

Jag är så otroligt glad över att jag hittat och valt vår florist för bröllopet.
Vi träffade några olika och alla var superduktiga och trevliga, men jag föll för Anna på Madame Plantier. Hon och jag klickade direkt och hon förstod sig på mig på ett helt magiskt sätt. Tror i grund och botten att vi är väldigt lika, både i inredning – blommor & stil.
På vårt möte visade hon en massa olika kombinationer av blommor och vi googlade fram en massa inspiration & fakta om sen-sommar blommor.

Ni som följt mig ett tag, eller bara spanat in mitt flöde på instagram vet att jag inte är så färgglad av mig. Mina favoritfärger är vitt, beige och grönt i form av växtlighet. 

Så bilderna ovan är en liten del av all inspo jag har samlat på mig, men de speglar mig och mina önskemål väldigt bra. Vi kommer skapa något pampigt och unikt med grönt, vitt och ljus ljus aprikos. Den kommer bli så fin, kan knappt bärga mig!
Men även fast jag har en del förväntningar och är lite av en perfektionist är jag inte ett dugg nervös, jag litar till 100% på Anna. Som jag sa till henne, så länge den är STOR och pampig och innehåller de färgerna kommer jag bli sååååå glad. ♡

 

Visst är de fantastiska? 

Rekommenderade inlägg