My favorite Instagram-accounts ♡

 

Det finns så otroligt många inspirerande människor & konton, där ute i cyberspace.
Jag älskar hur man kan bli glad av andras vackra hem & dagliga bilder.
Hur det kan kännas att man “känner” alla dessa människor, eftersom man får följa deras vardag – och plötsligt när man stöter på människan bakom kontot kan man skratta lite åt sig själv, för att man är helt övertygad om att man känt varandra hela livet.

Oavsett älskar jag att sprida kärlek & positivitet, denna första tjej bakom ett helt fantastiskt konto träffade jag på Formex och sprang fram och kramade henne – när jag insåg att hon säkerligen inte “kände” mig lika väl som jag “kände” henne… Visst är det roligt det här med instagram? 
Min poäng? Älskar du någons stil/konto – säg det då! Jag blir sååååå glad av alla fina kommentarer ni ger mig, jag önskade jag kunde ge er en stor kram allihop! 

 

Först ut:

 

@conceptbyanna

En helt fantastisk inspiratör, influencer & fotograf.
Varje gång hon laddar upp en ny bild blir jag såå kär! Hon har verkligen ett öga för detaljer och hennes flöde/filter/stil är magiskt!
 

second:

 

@emabihor

En norsk tjej som delar med sig av sååååå fina bilder från hennes trendiga, mysiga och lilla lägenhet. Hennes val av färger/möbler & detaljer är helt fantastiska! Allt är bara så läckert!
Jag som inte är så glad för färg vill till och med ha en rosa kalklitir-vägg i mitt kök, eller varför inte måla tak + stuckaturer i en smutsrosa färg i sovrummet? SÅ INSPIRERANDE!
 

third:

@themoment_photography

Ett vitt/beige/grått fantastiskt konto, mycket likt min egna stil & hem med vackra möbler i trä & bambu, sänghimmel, vita skira tyger och massa fint grönt i hemmet. Sen lyckas hon fånga varenda fantastiska moment i hennes bilder. Man vill bara flytta in! 

 

forth:

@atelje18

Ett helt fantastiskt konto! Också ett som jag har följt sååå länge och aldrig tröttnar på. Älskar allt i hennes hem! Den perfekta balansen mellan modern & bohemiskt och detaljer man kan dö för.
Jag är helt övertygad om att ni kommer älska hennes konto om ni inte redan följer henne!
 

 

 

last but not least:

@frustilista

En av mina första favoriter här på insta! Hennes hem är innerligt TO DIE FOR! Och jag har till och med haft lyckan att träffa henne in real life, och hon är så cool! Alla outfits är så grymt coola – och kommer från hennes egna butik “Studio Stilista” och man vill bara kapa hennes stil rätt av, både klädesmässigt & inredningsmässigt. Jag finner så mycket inspiration från denna lady!
 

Jag hoppas jag kunde inspirera er lite med dessa fina bilder & konton!

Önskar er en fin måndag!

/Love Denice

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *