When you just do it. ♡


 

Ä n t l i g e n .

Jag har velat fram och tillbaka sedan jul om jag skulle ”ta tag” i bloggen igen och inte kunnat bestämma mig.. Jag har liksom bara skjutit på ”problemet” och grävt huvudet i sanden. 
Egentligen är ju bloggen något kul, men det ger mig ångest ibland – i alla fall de gånger jag inte hinner/har lust eller finner inspiration.

 

Men men,
Jag vet inte hur detta kommer bli. Jag har i dagsläget inga storslagna planer för si och så många inlägg om dagen/veckan. Men jag tar en sak i taget. Nu är första inlägget iväg och kanske blir det lättare att komma till skott nu, när ”första inlägget för året” är publicerat. Jag antar att jag gör allt så mycket större än det är. Gått och funderat på att första inlägget 2019 måste vara något storslaget och speciellt. Och därför har det inte blivit något.

Här kommer 2 gamla bilder från arkivet som jag nog aldrig visat, så det fick helt enkelt bli året första inlägg. Men vad gör väl det?

Tack till alla er som röstade och kommenterade på mina insta-stories idag, så kul att veta vad ni helst vill se/läsa om. Det är det som ger mig motivation! Att veta att Ni finns där och faktiskt vill läsa!

Anyway, jag har ju egentligen så mycket kul att just Blogga om.
Vi har sålt vår lägenhet och Köpt våra nya DRÖM-LÄGENHET. Och det är bara 1 månad kvar tills den nya renoverings-resan börjas, och det ska bli så kul!

Så, vad kommer ni kunna läsa om på bloggen inom det närmsta? 

  • Allt om vår nya lägenhet, se lite ”före” bilder, inspobilder och idéer som vi tänker göra med lägenheten.
  • Blandade bilder från vårt nuvarande hem, såklart. Vet ju att ni följer mig mestadels för det ♡
  • Bröllopet – herregud vad jag skjutit på det. Kanske inte så konstigt med tanke på att vi har över 2000 bilder!!! Men tänkte bryta ner det till förberedelserna, med makeup, klänning osv, samt allt dekorativt i lokalen, dukning, blommor mm, och några bilder från själva dagen och stunden på oss & våra gäster.
  • Bröllopsresan och den efterlängtade BALI-Guiden. Vet inte hur många som frågat om den, och jag lovar! Den kommer snart!!
  • Många av er har önskat fler bilder från mitt jobb som stylist, före & efter bilder på våra jobb och även vår butik.
  • Tänkte blanda in lite mode då och då, eftersom det också ligger mig nära hjärtat. Så lite inspiration, kollage och kanske en outfitbild någon gång då och då.

Vad tror ni om upplägget?
Kommer ni fortsätta läsa nu, när jag äntligen sätter klorna i bloggen igen? 

Önskar er en fin kväll!

xoxo / Denice

2 kommentarer till “When you just do it. ♡

  1. Älskar dina fåtöljer, vart kommer dem ifrån? <3 Kör på med bloggen, underbar inspo!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg