Flowers & Pillows ♡




Beige kudde – HÄR / Brun kudde – HÄR / Beige/guld kudde – HÄR / Pläd – HÄR
Matta ”Amsterdam” (170×240) – HÄR / Soffbord i trä – HÄR / Maffig träljusstake – HÄR



Bjuder på lite nya härliga bilder från hemmet. Jag testade lite nya kuddar i soffan, tyckte dessa blev fantastiskt bra & fina här. Lite mer harmoniska. Kuddarna & pläden samt matta & bord kommer ifrån butiken Soluppgången.
Blommorna tyckte jag blev så vackra! Jag skulle precis slänga de, då de vissnat & stjälken brutits – så kom jag på att jag kunde göra något fint & fota de, och jag tycker själv bilderna blev superfina! Kanske skulle printa de och göra de till en poster hemma kanske? 

Hemma hos oss.

Trevlig kväll fina ni! Vilken underbar dag vi har haft, rena vårvädret i Helsingborg.
Helt fantastiskt! Solen har visat sig i princip hela dagen och temperaturen över 10°.
Nu bloggas det med alla fönster & balkongdörrar öppna, helt ljuvligt.
Detta kan man verkligen vänja sig vid, och det bästa? Denna tiden har precis börjat! Så många fina dagar & kvällar vi har framför oss, underbart!

Vi började dagen med en supersmarrig brunch på Woodlands Countryclub (Golfklubb i Örkelljunga) där vi är medlemmar hela familjen. Brunchen var i italiensk tema, så gott! Sen bjöds det på våfflor och annat smaskigt till efterrätt. 159kr per/person, absolut värt de kronorna.
Dit kan man ju självklart åka och käka även om man inte har något med golf att göra, supertrevligt! Och spelar man golf är det drömkombon ju!

Jag & Marcus invigde golfsäsongen idag, efter brunchen gick vi ut i det underbara vädret och tränade lite, sen stack vi ut och spelade. Sol & vindstilla på de flesta hålen, helt underbart!

På vägen hem åkte vi och handlade inför en riktigt lyxig söndagsmiddag; en god köttbit, potatisgratäng, bearnaise och sallad. Mums! Längtar redan, och sen ett glas bubbel på det.
Livet ♡

Önskar er en fin kväll!

Rekommenderade inlägg