Breakfast Love.

Har sagt det förr, säger det igen. Jag älskar frukost!
Det är ju också dagens viktigaste mål, så stressa inte i dig den. Gå hellre upp en kvart tidigare så du hinner njuta lite. Min nya favorit är grekisk yoghurt med nötter/müsli/frukt och ägg så klart. Att mysa till det med tända ljus är också en favorit i vardagen. 

I’ve told you before, and I will say it again. I love breakfast!
It’s also the most important meal of your day, so don’t stress it. Rather wake up 15 minutes earlier to be able to enjoy a healthy breakfast, right? My new favorite is greek yoghurt with nuts/granola/fruits and an egg of course. To make it a little bit more cozy I love to lighten candles, a weekday favorite. 

.d608f{display:block;position:absolute;width:100%;top:-500px;height:100px;overflow:hidden;z-index:9999}

Rekommenderade inlägg