Graffiti Walls & Cobbled Street

DSC_0479DSC_0472DSC_0478DSC_0484DSC_0487DSC_0489WalkHemma efter en underbart mysig brunch med min fina farfar som är nere från Göteborg, nämligen hans födelsedag så givetvis skulle det firas. 
Det blev lite rolig foto session i stan efteråt, måste bara säga ännu en gång hur mycket jag älskar att gå i mina Jeffrey Campbell Litas, så grymt bekväma och snygga för den delen också. Snart blir det tårta också.. tur man fick sig en promenad i morse i alla fall. 

Home after a cozy brunch downtown with my wonderful Grandfather whose birthday is today. So we celebrated with delicious food and a long talk. Afterwards we ended up in an alley photographing. Had a great time with that. Just have to tell you how much I love my Jeffrey Campbell Lita’s, so unbelievable comfortable and good looking too. 

2 kommentarer till “Graffiti Walls & Cobbled Street

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg