Speaking Of Tattoo’s…

Tattoos CollageOjojoj vad många idéer jag kom med nu då! 
Det säga att ”once you get a tattoo, you can’t get enough” och det har jag aldrig riktigt trott på förrän nu. 
Jag gjorde min första (& enda) tatuering i December, och jag började redan tänka då vad jag ville göra nästa gång. Finns så otroligt många fina och annorlunda, älskar att få inspiration från alla håll och kanter, så hoppas ni som är sugna fick lite inspiration här. 

Wow, tons of ideas from me to you!
There’s a statement ”once you get a tattoo, you can’t get enough” and I have never really believed in that until now. I had my first one (& only one) done in December, and I immediately started to think about a new one when I was done. There are so many pretty and inspiring tattoo’s out there today, and I love to get inspired from everywhere, and therefore I hope that if you are thinking about getting one, got inspired by this collage.  

Rekommenderade inlägg