Goodbye February, Hello Mars!

Instafeb CollageGod kväll!
Förlåt för mitt frånvarande, har väldigt mycket spännande projekt på gång just nu och därför har bloggen fått komma lite i andra hand. Men jag har inte glömt er! Glöm inte att hänga med mig på Instagram @ Denicelindell där jag dagligen uppdaterar inspirerande måltider, motiverande tränings-bilder och outfits. Så stolt över min träning och kost, det går verkligen bra nu! Träningsvärk som aldrig förr, herregud vilken skön känsla. Har även hunnit med övernattning i danmark och mys med familj & vänner. Imorgon kör vi igång igen! XX

Good evening!
Sorry for my bad updates, I have been super busy with my new exciting projects and thats why my blog has come in second hand. But I haven’t forgotten about you, don’t forget to follow me at Instagram @ Denicelindell where I update daily, inspiring meals, motivation workout pics and fashionable outfits. Don’t miss! I’m super proud over my workout habits and my healthy nutrition, its going well I guess I could say. Tomorrow is a new day, and I will be here to inspire. XX

Rekommenderade inlägg