Glad Påsk / Happy Easter

Easter CollageVille mest säga Glad Påsk till alla mina fina läsare! 
Blir lika glad varje gång någon kommer fram till mig och säger att de läser min blogg, speciellt människor man inte hade en aning om. Så fortsätt med det era fina! :*
Så här såg min påsk ut förra året, när jag befann mig i Pittsburgh, USA. 
Lite skillnad på vädret där då, och här i Sverige i år… SNÖ och minusgrader jämfört med 20 grader och sol. Kolla!! Jag gick runt med bara ben. 
På bild är mina fina värdbarn, Megan, Allie & Harper. God mat, mysigt påskpyssel, otroligt fin påsk present av mina värdföräldrar. En toppen påsk helt enkelt. 

Just wanted to wish you guys a Happy Easter!
This was what my easter looked like last year, when I was living in Pittsburgh, US. Some difference with sunshine and 20° celsius compared to our weather this year in Sweden – snow and freezing cold!! 
I was walking around with bare legs, jesus! Anyway, it was a great easter with my hostfamily. I got to celebrate an american easter, I got a wonderful gift and had a lot of fun making easter eggs. On the picture is Megan, Allie & Harp. 

Rekommenderade inlägg