London Baby

london CollageÅrets bästa julklapp stod min pojkvän (även fast mina föräldrars var fantastisk) Hur som helst så överraskade han mig med 4 dagar i London, över Nyår! Så underbart! Har bara varit i London en gång förut och då var jag 12 år eller något. Denna gången blir det shopping – tråkigt att få uppleva Mellandags-REA i London!! Sen blir det ju Nyårs-firande i London, god mat & bara en massa mys. Hoppas på lite snö kanske…
Ni som varit i London, eller hört bra saker – kommentera gärna lite tips! xx

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

This year’s best Christmas present was from my boyfriend (even though my parents got me an amazing gift) Anyway, he surprised me with a 4day London trip over New Year! How wonderful! Have only been to London once before and I was like 12 or something. This time it will be shopping – imagine experiencing Mid-Day Sales in London! Omg! Then it will be the New Year celebrations in London, good food and just a lot of coziness. Hoping for some snow maybe …
Those of you who have been in London, or heard good things – feel free to comment a little tip! xx

2 kommentarer till “London Baby

  1. Camden market är ett måste! Sen finns det även ett hipsterställe med massa härlig secondhand i ett område som heter Brick Lane! Gå dit på en söndag för att pricka marknaden!

    1. Åhh vad jag önskar att jag hade hunnit se denna kommentaren innan jag drog till London, Brick Lane hann jag aldrig, men låter ju helt fantastisk. Får bli nästa gång! Tack för dina fina tips! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg