A morning of happiness.

DSC_0007DSC_0021DSC_0017God morgon fina läsare ♥
Idag är en sådan dag, en lycklig sådan. Ni vet när man vaknar upp med ett leende på läpparna, när man tänker efter hur bra man faktiskt har det. Jag har en fantastisk familj som stöttar mig i vått och torrt, en underbar pojkvän som gör mig så glad och lycklig varje dag. Att ha så mycket kärlek är världens bästa gåva man kan få. Jag har ett mål med min framtid, och jag har precis tagit steget mot den framtiden. Jag har 2 fantastiska brorsbarn som är så små men ändå fyllda med så mycket kärlek, att veta att man är en förebild och höra ”jag älskar dig” från en liten 4åring kan vara det finaste.
Ville bara säga att jag är lycklig, och jag hoppas att ni är det också.
Find that thing that makes you happy & makes your heart skips a beat, whatever it is – find it and hold on to it forever.
 ♥

2 kommentarer till “A morning of happiness.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg