What Does White Mean 2 U?

Fotor0422101617
Vitt vitt, vitt. Kan inte få nog utav vitt. Speciellt inte nu när vi går in i våren/sommaren. Ljusa outfits och en sommarfin hy kan vara något av det vackraste… Slarviga outfits, byxor som slitits upp nertill, lösa blusar – gärna linnetyg, som är IT tyget i vår & sommar. Det blir gärna lite skrynkligt, and so? Och ett par chill slippers till det. Lazy but lovely! 
Vackra vita hem är dock nummer 1 på min ”Vita lista”. Det är en känsla som knappt kan beskrivas. Det är så fräscht, känns så lätt och bästa sättet att inreda till, då varje möbel står unikt bland allt vitt.
Min dröm är att om ett x antal år hitta ett vackert äldre hus med stooora fönster, bjälkar och vackra trägolv (som jag iof vill måla vita…) Högt i tak & vackra fönster står högt på min framtids önskelista.

Så – ALL IN på vitt. Kläder, inredning, naglar & blommor. 

2 kommentarer till “What Does White Mean 2 U?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg