Welcome Home!

welcomehomeNågot av det mysigaste jag vet är att bläddra i böcker & tidningar, speciellt de om inredning
Men nuförtiden finns ju allt på nätet, så det blir mindre och mindre bläddrande, men nej! Jag ska samla på mig massa vackra och inspirerande böcker till lägenheten, finns det något som är ännu bättre än bläddra är det nog att titta på fina böcker i bokhyllan/på bordet.

Denna underbara bok fick jag av min pojkväns familj på min födelsedag, efter att ha bläddrat i deras var gång vi är där. En stor inspirationskälla!
Köp den -> här. 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Welcome Home!

  1. Åhhh jag älskar den boken! Även om det är väldigt mycket stilmässigt som inte är jag… men det finns ändå mycket inspo att hämta där. Och alltid kul att bara kolla på bilderna 🙂

Comments are closed.