The Wall Everyone Wants.

Fotor01022220010

Vi har länge älskat och trånat efter en perfekt fotovägg/tavelvägg. Det syns bilder överallt i media på olika exempel, och jag blir kär varje gång! Därför kommer kvällens inlägg handla om just det … 

För er som såg Äntligen Hemma igår så gjorde hon en tavelvägg, ganska komiskt att hon i princip gjorde samma som jag gjort, och sen när hon började prata om hur man hänger gardinerna så höll jag på att ramla av stolen. haha, sjukt!

Anyway, tavelvägg är ju ett supersnyggt sätt att skapa konst och vara kreativ. Det kan kosta allt mellan inget och allt.

3 tips för att din vägg ska bli – p e r f e k t .

 

• Välj dina prints med omsorg. Vilka tryck/tavlor är du? För att denna väggen ska se ut som ”din” så ska den vara just det också, det kan vara allt från en semesterbild, till en favoritbild ur en tidning till ett gammalt familjeporträtt till en tom tavelram.

• Hur ska du ha dina tavlor? Börja med att skapa väggen på golvet, alltså använd golvet och lägg ut tavlorna hur du vill ha de, flytta de hur du vill tills du är nöjd och sen är det bara att hänga upp de på samma sätt som du lagt ut de.
PS. Det är okej att inte använda vattenpass, ibland är det mer perfekt att det inte är helt perfekt.

• Våga tänk annorlunda. Detta är den sista och viktigaste punkten. Vi kan bli inspirerade av andra, av tidningar osv. Men i slutändan är det viktigt att man ser din ”touch”. Våga blanda ramar, våga ställa någon upp&ner, eller luta de på varandra. Trixa och fixa tills du känner – Oh my god – .

4 kommentarer till “The Wall Everyone Wants.

    1. Visst är det? Det borde du verkligen fixa, det behöver som sagt inte kosta så mycket 😀

  1. Denise! Vet du vart spegeln i bilden längst ner till vänster kommer ifrån eller vet du vart man kan hitta liknande? Letar efter något liknande!!

    1. Tyvärr vet jag ej vart den kommer ifrån, och har inte sett några liknande heller tyvärr 🙁 Sök på polyvore.com, pinterest, och google så ska du säkerligen hitta några liknande . 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg