The Nights.

bild

I the nights I

God kväll mina fina! Busy days som vanligt i mitt liv. Idag jobbade jag morgon till 13. Sen överraskade jag mamma med lunch i butiken och vi hjälptes åt att packa upp en massa nya varor vi fick idag från bland annat Olsson & Jensen och Chic Antique. Sen hämtade jag min sambo från jobb, vi åkte en sväng inom stan och sen nu är vi hemma. Ikväll blir det lax till middag och Roomservice på tv’n.

Har tyvärr inte hunnit fota så mycket i lägenheten då det hela tiden är mörkt när jag är hemma …
Men det står på min prio lista över morgondagen innan jobb.

Så här ser sovrummet ut just nu …
Sängbordet ska upp och hänga på väggen, vägglampa ska monteras, gardiner ska upp och eventuellt ska en matta få flytta in. Sovrummet är en speciell plats och det kräver mycket kärlek. Men ibland när jag inte är helt säker över hur jag vill ha det, vill jag hellre vänta tills jag känner att ”Ja, nu vet jag hur vi ska ha det” för då blir det bäst resultat.

Jag ska hålla er uppdaterade …
PS. håll gärna koll på min instagram där jag dagligen uppdaterar från lägenhet eller andra inredningssaker. >HÄR< hittar ni mig.

Rekommenderade inlägg