So much news!

bild 2

Foto I Denice Lindell

God morgon fina läsare! ♡

Ligger och bloggar i sängen idag, för första dagen denna veckan kunde jag sova ut lite och ligga och dra mig. Solen lyser in genom mitt sovrumsfönster, åh vilken underbar start på dagen!
Veckan har varit rolig men väldigt stressad. Jag var på ikea på ”riktigt” igår och fick intro på Vardagsrums avdelningen, fick vara lite på golvet och känna av det. Detta kommer bli så bra, alla är så himla trevliga, det kunde inte vara bättre.
Jag är dock fortfarande kvar på Zara ett tag till då jag trivs där också, så just nu jobbar jag på båda ställena, och det är lite tufft kan jag få be och få tala om.

Idag börjar jag jobba kl 12, så förmiddagen kommer vara avslappnad och lite piff i lägenheten…

Som ni ser ovan flyttade detta fantastiska skåpet in hos oss igår. Helt K Ä R !!
Jag fick med mig det hem efter ett inköp hos märket Affari, jag såg den i receptionen och kände den här måste jag ha!

Helgen kommer alltså gå åt att flytta den på plats där den hör hemma, börja julpynta och gosa. Lördag ska vi gå på bio & käka ute efter mitt jobb och söndag är jag helt ledig så då blir det sovmorgon, stor brunch, julskyltning och julpyntning. ♡

PS. Till det roligaste …. 

Idag ska jag på inredningsmöte hos en supertrevlig tjej som bor i ett fantastiskt hus som behöver lite hjälp med inredningen och det ”där sista”. Är sjukt taggad!! Ni får höra med imorgon … ♡

Rekommenderade inlägg