So Much Love in 1 Photo.

_HannahLemholtPhotographyLookBookMoonchild13

_HannahLemholtPhotographyLookBookMoonchild15

_HannahLemholtForLoveWarriorsCalendar15SomeOfThemUp

_HannahLemholtPhotographyLookBookMoonchild14
bilder I Honeypielivingetc

Helt fantastisk inspiration hos Hannah. ↑

Förlåt för att jag inte hunnit med er här på bloggen, har egentligen inte någon bra ursäkt förutom att jag har jobbat väldigt mycket. Har det inte varit på Ikea så har det varit på Zara eller i min mammas butik. Ibland kommer man in i sådana perioder, men mitt nyårslöfte är att i alla fall blogga Minst 1 gång på dag.

Imorgon är det självaste nyårsafton! Galet.
Jag och min sambo kommer att slå till på stort .. vad det innebär säger jag inte riktigt ännu.

Men till er alla, njut av Nyår och Gott nytt år! 
Välkomna tillbaka i det nya året! 2015 ♡

Rekommenderade inlägg