In a Summer Cabin.

Resarö-lantliv

 

G o d m o r g o n .

Idag är en bra dag. Jag är ledig! Idag har jag en lång ”to-do-list”, min hemsida ska i princip bli klar! Jag ska iväg och fixa pass, skicka brev, förbereda för morgondagens kundmöte och hinna med ett blogginlägg eller två.

Börjar dagen med de här fina bilderna. Egentligen är jag väl inte den super lantliga typen, men en vacker dag vill jag gärna ha en sommarstuga, och då hade jag gärna inrett i denna stilen. Så vackert!
Gillar kontrasten av allt det lantliga och det soffbordet i stål. Så snyggt!

Hörs senare, ღ

2 kommentarer till “In a Summer Cabin.

  1. jaså – kommit i sommarstuga åldern? Roligt och det ser jag fram emot. Kanske nära en liten sjö där vi kan sitta och fika tillsammans <3

    1. haha! Kanske inte riktigt, men vill gärna ha en när jag blir lite äldre, såå mysigt! 🙂 Absolut, du är så välkommen så! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg