Grekiskt Paradis.

Hej mina fina läsare!

Testar på ett litet blogginlägg från mobilen – här från Kreta!

Skulle ha förberett en massa godsaker innan jag åkte, men det blev så stressigt och kom upp en massa saker! Förlåt! Men gör ett försök med några härliga bilder från vår underbara semester här på Kreta! Ett helt fantastiskt ställe vi bor på! Vilken lyx!

Egen pool på altanen, fantastisk frukost med champagne och allt gott man kan tänka sig. Vår vardag är just nu : lyxfrukost – stranden – grekisk sallad/gyros till lunch – stranden – havet – goda mysiga middagar.

Detta är livet!

Samtidigt som vi njuter för fullt, har jag många idéer och tankar kring hösten vad innebär inredning/jobb & blogg! Ska bli så spännande…

 

Kram på er!
image

 

image image image image image image image image

Rekommenderade inlägg