Tävling!

Chansen att vinna denna underbara vasen från Klong är här!

I samband med lanseringen av vår nya bloggportal – FYRA DIMENSIONER – firar vi nu detta genom att lotta ut denna underbart vackra vas, äng i storlek liten.

För att få chansen att vinna denna juvel behöver du endast kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du vill vinna.


TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD

Vinnaren dras onsdagen den 23 september!

eb2de3cd9746131184ffac24818379ac

19 kommentarer till “Tävling!

  1. Den här vasen har varit min ultimata drömvas sedan första gången jag såg den. Men, med en begränsad budget har ett köp av denna inte kunnat prioriteras eller rättfärdigas. Den förste november, alltså snaaart, flyttar min älskade pojkvän och jag ihop och blir sambos. En helt perfekt, stor och vit trea som ska bli vårt alldeles egna kärleksnäste.
    En Klong-vas hade varit den perfekta detaljen – och min fina kille hade haft det perfekta tipset för att se mig sådär glad som bara han kan göra mig … Bara att köpa några fina blommor, så är min lycka gjord. Åh, vad jag hoppas!

  2. Hej!
    Är gärna med.
    Hoppas nu drömmen blir sann att jag denna helt underbara vas från Klong vinner, för den är ju så elegant och tidlös och nog den enda i sitt slag. Om jag vinner skulle glädjen bli enorm. Denna vas skulle ge en mysig känsla och harmoni. Tänk att få fylla den med underbara blommor i som sen livar upp mitt hem.

    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

  3. Otroligt talangfull är du och dagar som denna då jag själv nyss har köpt lägenhet önskar jag att jag var lika duktig som du och ni är. Mycket pengar har gått åt till renoveringen och man få då sätta guldklimpar som denna på önskelistan istället. Man kan väl få hoppas att man för en gångs skull har tur i spel och tävlingar då denna lilla detalj med färska blommor gör så otroligt mycket för känslan i lägenheten. Hade blivit otroligt glad! HOPPAS
    Kramar!

  4. Vill börja med att skriva att alla ni tjejer är så talangfulla, stor eloge till er! Men nu till Klong och vasen äng. Denna vas är så fantastiskt och tidlös, helt enkelt ljuvlig som en äng! Den kommer i min lägenhet utmärka sig och vara till glädje och nytta under lång tid. Jag älskar färska blommor och skulle gärna vilja köpa nya varje vecka då jag studerar och spenderar mestadels tid hemma under dagarna. Färska snittblommor gör ju en så glad, det är en fröjd för ögat! Jag fattas dock verkligen en fantastisk vas att sätta blomstret i och skulle bli så glad om jag vunnit Klong vasen. Håller tummarna! Kramar Sara 🙂

  5. Har äntligen fått min lägenhet vit och ljus,
    Men det kostade en hel del och saknar vaser
    Då de jag har är orkidée krukor för morfar var blomsterhandlare
    Och hade en för kärlek för orkidéer!
    Skylla vara en dröm att vinna denna otroligt vackra vas som verkligen
    Skulle ge hemmet ett lyft och denna vas gör ju så att blommorna står sig längre gissar jag och den skulle lysa upp hela min tillvaro såklart??

  6. Min bästa vän Madeleine har önskat sig denna vackra vas i evigheter. Så mycket att hon tillverkat en egen variant av Äng med hjälp av en cylindervas från IKEA och två grytunderlägg i metall. Den blev jättefin men jag vet att det är the real deal som hon egentligen vill ha.
    Hon fyller år i November och det hade varit så roligt att få överraska henne med vasen♡♡
    Kram och jag måste säga att blomsterarrangemangen till helgens bröllop var alldeles fantastiska/ Marie

  7. Jag bor i ett tidigare generationsboende. Vi har haft två kök, nu är det ena köket nertaget. Borta är den bruna slitna plastmattan, de mörkbruna skåpluckotna och de röda kaklet. Efter snart 10 års till och från renovering ska jag äntligen få mitt ljusa bondkök och där skulle denna Klong vas passa helt perfekt och vara en fantastisk gåva tull vår nya start.

  8. Först och främst vill jag gratulera igen till den nya portalen! Superfin och tillsammans med tre andra goa tjejer!

    Jag skulle vilja vinna Äng för att den har legat högt upp på min önskelista väldigt länge. Men eftersom vi precis har köpt ett hus som behöver totalrenoveras så har vasen hamnat långt ner på priolistan. Skulle bli så himla glad om jag vann den av er!

  9. Wow, vilken ursnygg vas! Blommor kan piffa till alla rum och att ha skira blommor i Äng kan inte bli vackrare. Denna hade blivit en klar favorit i mitt hem.

  10. Har länge suktat efter denna fina klongvas, men aldrig kommit till skott. I stressade tider, med flytt & en todolist på jobb som aldrig tar slut, hade denna vas varit en fantastiskt boostpresent till mig själv, hjärta.

  11. Hej hej!

    Denna vas är så otroligt vacker!! Jag har länge tittat på den men avvaktat med att köpa något nytt nu när jag och pojkvännen flyttar ihop om bara 2 veckor. Det är mycket med packning och städning just nu. I vårt nya hem kommer vi ha en jättefin byrå i hallen och där har jag funnit den perfekta platsen för denna vasen. Den skulle matcha den stora spegeln med gulddetaljer som ska vara på andra sidan väggen så nu håller jag tummarna för fullt och hoppas på den bästa inflyttningspresenten 😀 Kramar Frida

  12. Alltså den här är vasen har stått på min önskelista En hel evighet! skulle vara heelt fantastiskt att få vinna denna!! Precis vad jag behöver i en väldigt svår tid med sjukdom och annat tråkigt! håller alla tummaroch att turen är med mig denna gång 🙂 kram

  13. Hej. Klong vasen har varit min drömvas sen jag flyttade in i en för första gången gemensam lägenhet tillsammans med min pojkvän. Även fast han har numera satt ett guld och mässings förbud.. vi har för mycket.. så är denna vas fortfarande högst upp på listan!
    Roligast av allt är ju att den är väldigt speciell och man förstår inte riktigt att det är en vas från början. Eloge även till dig om gör det du brinner för även om det inte alltid är det lättaste. //Skåne tjejen 🙂

  14. Åh alltså drömmen att äga denna vackra Klong vas! Jag kan inte i ord beskriva nog hur glad och tacksam jag hade blivit. Jag älskar inredning och blommor, fyller gärna mitt hem med färska blombuketter. Har länge suktat efter denna vas, men den är tyvärr lite dyr för min plånbok. Speciellt nu när sambon och jag försöker spara ihop till vår dröm om att äga vår bostad. Bor just nu i en hyres två, all inredning som jag vill ha får inte plats! Så jag längtar verkligen efter något större snart. Men en Klong vas skulle jag göra plats för 🙂 Vet inte vad mer jag ska skriva, önskar och hoppas att lotten faller på mig! Då skulle jag bli otroligt glad 🙂

  15. Håller precis på med en stor ommöblering i mitt lilla vardagsrum (bor i en trång 1:a) och saknar verkligen det lite extra. Då budgeten inte håller för ett nytt soffbord så får man väll piffa upp det på annat vis, tänker jag. Denna vasen hade ju verkligen dekorerat bordet så det hade känts som nytt. Drömmer redan om vilka snittblommor jag ska ha i den :’)))

  16. Efter att ha jobbat varje helg, skola måndag-fredag + jobb två kvällar efter skolan, + förkylning så har hemmet inte varit det vackraste och inte det jag har lagt ner tid på. Denna vecka är sista jobbveckan (innan jag ska jobba igen i december) och jag tänker mig att den här vasen skulle vara perfekt att lysa upp mitt hem med som en påminnelse att fy fan vad jag är bra som har klarat den här månaden!

  17. Jag älskar en riktigt vacker bukett, allt från tunt och litet till gigantiskt stort och brett. En liten Äng är precis vad jag behöver, den passar ju perfekt för allt sådär litet som en klöver. Jag saknar just en sådan vas, så om jag vann hade det varit kalas! Den är ju lika vacker när den är tom som när den är full med blom. Den skulle aldrig gömmas undan utan alltid få stå framme på ett bord, den perfekta dekorationen för mig som älskar blommor, med andra ord.

  18. Hej! Jag har precis flyttat ihop med min bästa tjejkompis. Att få överraska henne med denna fina vas i köket hade fått henne att smälta. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg