Att göra en egen höstkrans.

IMG_4360 copy2H ö s t p r o j e k t .

Ovan ser ni min höstbukett jag gjorde häromveckan, med en vacker hortensia och en kronärtskocka i mitten tillsammans med björnbär och andra trevligheter.

IMG_4364 copy

  1. Jag använde mig av en halmstomme, en stor sådan för att få en fin grund, som ger ett ”maffigt” intryck.
    Sådana går att köpa i större blomsteraffärer, flower team, plantagen osv.
  2. Du behöver ståltråd, en tunnare variant för att fästa allt med. Går också att köpa på samma ställe.
  3. Du behöver mossa, grane/kvistar/buxbom och andra vackra saker du vill pynta din krans med. Jag tycker det är fint att hålla sig till naturens härligheter. Kastanjer från trädet i trädgården, björnbär från busken på baksidan och grönt som växter på träden.
  4. Sen är det bara att binda på, runt och runt. Lägga på plats det gröna och binda fast det. Sen om och om igen.

För er som gärna vill göra en egen höstbukett, vill jag gärna rekommendera er att anmäla er till min & soluppgångens bukettkväll på tisdag – nästa vecka 27/10. En mysig höstkväll där ni får göra er egna bukett, blir bjudna på höst soppa & fika, samt får ta del av special erbjudande á 15% på alla varor i butiken – Soluppgången.

IMG_4367 copy IMG_4369 copy IMG_4371 copy text

 

a t t  ä l s k a  a t t  p y s s l a .

Jag har alltid varit väldigt kreativ och väldigt ”pillig”, ända sedan jag var liten. Något av det bästa jag vet förutom inredning är att jobba med blommor.
Jag ville länge bli florist när jag var yngre, men jag tycker som sagt väldigt mycket om det. Och varje höst/vinter brukar jag & mamma göra kransar till våra dörrar.

Denna hösten gjorde jag denna fina, med vackra saker från naturen, och en vacker torkad hortensia. Den blomman alltså, alltid lika vacker. 

Rekommenderade inlägg