Tusen ljus.

DSC_0199 copy DSC_0210 copy DSC_0212 copy DSC_0218 copy DSC_0219 copy sofa

A t t  t ä n d a  t u s e n  l j u s .
eller nästan i alla fall.

Sitter hemma och myser denna lördagen. Sprang och handlade massor av ljus på jobb innan jag begav mig hemåt. Lyxade sedan till det med en mumsig parma & chevré pizza från nya restaurangen/pizzerian Timjan & Tegel. Supergott!
Mysmusiken är på, ljusen lyser och jag myser.

Det har hänt en hel del de senaste dagarna, och har så mycket idéer och inspiration i mitt huvud. Älskar känslan när man går runt och funderar kring inredning hela dagarna.
Igår hade jag och mina föräldrar en supermysig kväll, vi var på Sofiero och gick runt och njöt av deras vackra ljusshow. Jag fick med mig lite fina blommor hem också, ska fota lite fina bilder imorgon innan jobb, så ska ni få se ..

Trevlig kväll på er.

denice

Rekommenderade inlägg