Lights & Flowers.

DSC_0193 copy DSC_0194 copy DSC_0195 copy DSC_0196 copy DSC_0199 copy november

A t t  s e  s o l l j u s .
Vaknade imorse och öppnade dörren ut till vardagsrummet, och log till det ljuset som sken in genom fönstret. Jag passade på att klicka av lite bilder, känns som de möjligheterna blir allt färre och färre under denna höstperioden.

Älskar vårt hem just nu.
och älskar att unna oss vackra blommor. Blir så glad av att se dessa fina blommorna på soffbordet, matbordet och mitt senaste tillskott – den stora vackra hortensian i hörnan från lilla gårdsbutiken på Sofiero.

/ Mattan hittar ni HÄR, soffbordet HÄR, taklampan/lanternan HÄR. /

denice

6 kommentarer till “Lights & Flowers.

 1. Hej,
  Vart har du köpt fårskinnet? Så fint 🙂
  Med vänlig hälsning, Amanda

  1. Tack så mycket! Det kommer från Soluppgången (www.soluppgangen.se) Finns tyvärr inte i webshopen ännu.. ska kolla upp det! 🙂 Kram!

 2. Hej…
  …nu har jag alltså hunnit hit i din blogg. ? Letar mattan och var jag hittar den. Tyvärr funkar dock inte länken eller jo, jag kommer till Soluppgångens butik, men inte till mattan. Undrar därför om du kan hjälpa mig?
  Mvh Tina.

  1. Vad kul att du hittat till min blogg! Vad konstigt att inte länken fungerar – om inte annat kan du ju gå in på hemsidan – textil – mattor – så hittar du den där 🙂 Finns i fler modeller/färger och storlekar 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg