Blandade känslor…

image image

m e l l a n d a g a r n a .

god fortsättning & gott nytt år kanske det är dags att säga nu?

Hoppas ni har haft en mysig jul med nära och kära. I dagarna har det blivit mycket jobb, men på kvällarna försöker även jag mysa så mycket det går. Bilderna ovan var från i lördags när jag gosade ner i soffan med en ny pläd och The Holiday på tv’n och massor av ljus tända.

Underbara mörker.

Mitt bland allt underbart hände något fruktansvärt i Helsingborg, en 29 årig man blev brutalt misshandlad som senare ledde till död på juldagen, så fruktansvärt! Jag kände inte killen, men har bara hört gott om honom. Vila i frid kära du. ♡

Så vi ska ta en stund att stanna upp ibland, och ta vara på det vi har. Och skatta oss lyckliga som har det bra och är i liv. Man vet aldrig vad som kan hända. Var rädda om er. ♡

denice

Rekommenderade inlägg