STYLING – SNEAK PEAK.

FullSizeRender-1
FullSizeRender-2

sneakpeak

t i s d a g .
och hela dagen har gått åt till att styla en helt tom 3rok i centrala Helsingborg, tack fina mami för all hjälp. Vi hjälper varandra med styling/butiken/hemsidor, både kul & lärorikt.

anyway…
Idag har vi fått på plats alla stora möbler, lampor och textilier. Imorgon ska vi få i ordning med mindre möbler, växter & upphäng av gardiner + tavlor. Det kommer bli grymt! Bjuder på 2 sneak peak bilder från sovrummet, läckert!

to be continued … 

Nu är jag hemma och helt färdig efter att ha burit möbler upp för en massa trappor ..
Nu blir det en härlig varmdusch, en kopp te och mys innan min fina vän, Emilia kommer hem till mig ikväll. Så mysigt, vi ska prata & mysa och så ska Emilia hjälpa mig med lite tips & idéer till vår lägenhet då vi kommer få besök av en fotograf på fredag ..

Ha en fin kväll!

footer

Rekommenderade inlägg