WEEKEND BOUQUET.

DSC_0088
DSC_0096
DSC_0090
DSC_0107 buketten

l ö r d a g .
En underbar sådan önskar jag er, mina fina läsare.

Jag har ledig helg och det har börjat underbart.
Ovan ser ni min underbart vackra helgbukett på vita rosor, ranunkler & eucalyptos. En bukett som jag satte ihop till en styling, men blev så nöjd att jag tog med mig den hem efter fotograferingen. Ändå inte som kan titta på den i den ”tomma” lägenheten, då är det bättre vi kan skåda den här hemma i vardagsrummet.

Idag har jag hittat på lite olika saker, dagen började med sovmorgon och sedan gjorde jag en god frukost till M vid 10 tiden.
Strax efter 11 blev jag upphämtade av min fina vän, Emilia som skulle ta oss till Höganäs & lyxloppis. Vi fick båda med oss lite fina saker hem, bjuder på ett sådant inlägg senare ikväll!

Ha en fin lördag så länge.

footer

1 kommentar till “WEEKEND BOUQUET.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg