WEEKEND BOUQUET.

DSC_0088
DSC_0096
DSC_0090
DSC_0107 buketten

l ö r d a g .
En underbar sådan önskar jag er, mina fina läsare.

Jag har ledig helg och det har börjat underbart.
Ovan ser ni min underbart vackra helgbukett på vita rosor, ranunkler & eucalyptos. En bukett som jag satte ihop till en styling, men blev så nöjd att jag tog med mig den hem efter fotograferingen. Ändå inte som kan titta på den i den ”tomma” lägenheten, då är det bättre vi kan skåda den här hemma i vardagsrummet.

Idag har jag hittat på lite olika saker, dagen började med sovmorgon och sedan gjorde jag en god frukost till M vid 10 tiden.
Strax efter 11 blev jag upphämtade av min fina vän, Emilia som skulle ta oss till Höganäs & lyxloppis. Vi fick båda med oss lite fina saker hem, bjuder på ett sådant inlägg senare ikväll!

Ha en fin lördag så länge.

footer

Rekommenderade inlägg

One thought on “WEEKEND BOUQUET.

Comments are closed.