STYLING BY DENICE

 

DSC_0030
DSC_0033
DSC_0040
DSC_0044
DSC_0042
DSC_0048
DSC_0053
DSC_0036 livingroomtext

Jag är så stolt att äntligen kunna presentera denna fantastiska lägenhet som jag har fått styla, tillsammans med butiken Soluppgången – genom 3 Etage fastighetsmäklare.

Foto: Denice Lindell

Lägenheten blev fotograferad igår av den grymma Derek, ska bli så kul att se de färdiga bilderna, men så länge får ni här en stor sneak peak, från vardagsrummet. Rummet har sånt fantastiskt ljus så jag var också tvungen att klicka av lite bilder.

Vad tycker ni? 
Jag bestämde mig tidigt att denna lägenheten ville jag styla exklusivt, modernt & stilrent. Välutvalda möbler & inredningsdetaljer, symmetriskt & exklusivt. Med få inslag av färg. Printsen i färg i vardagsrum & kök satte prägeln lite grann. Den orange tavlan tillsammans med den vackra buketten blev grymt bra om jag får säga det själv.

Nästan alla produkter i lägenheten kommer från fina butiken Soluppgången och allt går att köpa i butik/i webshopen.

Lägenheten kommer läggas ut på 3 etages hemsida & hemnet på fredag, så stay tuned! 

PRODUKTER.
1. Matta – HÄR / 2. Soffbord – kommer snart … / 3. Vas – HÄR
4. Stor fönsterspegel – kommer snart … / 5. Antik spegel – pris på förfrågan.. / 6. Mexico stol – kommer snart … / 7. Stor Svart lanterna – HÄR  / 8. Bananträd – Pris på förfrågan / 9. Kuddar svarta – HÄR  / 9. Kuddar Vintage – HÄR
10. Takkrona – NYHET – kommer inom kort … / Korall – NYHET – kommer inom kort …

footer

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “STYLING BY DENICE

Comments are closed.