New Home.

DSC_0170

DSC_0171

DSC_0175

DSC_0177

DSC_0178

DSC_0181

DSC_0182

DSC_0184

 

Godkväll fina ni. ♡

Lovade er att jag skulle visa er lite bilder från vårt nya hem…
Så här kommer några bilder som jag tog innan idag när solen strålande in genom altandörren.
Ni kanske ser att vi fattas ett stycke sänggavel? Den var helt enkelt för stor för att få med oss hit så vi sålde den. Känns lite tomt utan den, men ska se om jag kan komma på en snygg & enkel lösning.

Så länge har vi det bra här.
I förra veckan köpte jag 2 stycken malm-byråer på ikea för extra förvaring och tycker absolut det blev okej. Sen sätta lite vackra saker & växter ovanpå för att få en känsla av sideboard. Himla mysigt om jag får säga det själv.

En annan dag ska jag visa några bilder från matsal/vardagsrummet, får försöka tajma fotografering när det inte är EM på tv’n, då är vardagsrummet upptaget… haha, någon annan som också har en fotbollsgalen man?

Nu ska jag laga middag, det blir pestomarinerade färskpotatisar med ärtor och varmrökt lax. Mums!

2 kommentarer till “New Home.

    1. Älskar det trädet, är besatt av fikonträd! haha. Har nu 3 stycken … Nej det här köpte jag så, med kruka och allt – älskar det! Om du bor i Helsingborg så hittar du det på Flower Team till ett bra pris 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg