Dreams & Plans.

champ

dress

flowersss

cbc38006c5b82e05eebfa5c3e875be84

shoe

Att vilja lyxa till det.

Något jag har varit dålig på en längre period är att skämma bort mig själv och unna mig vackra saker, men hör och häpna – jag har blivit så mycket bättre på det!
Jag tänker fortfarande 5 gånger innan jag köper saken om det är värt det, men JA det är det. Man lever bara en gång och hittar man något man verkligen vill ha, och har jobbat hårt för pengarna så ska man unna sig.

Kikade runt på pinterest igår och hittade alla dessa ljuvliga bilderna…
Innan min födelsedag så unnade jag mig faktiskt 3 nya sommarklänningar & senast jag var i London så köpte jag hela 8 par nya skor, så nu ska jag nog kunna klä upp mig.
Nu fattas bara håret, det har varit finare om man säger så. Som tur är har jag bokat in en tid i nästa vecka så jag är dundersnygg till midsommar. haha.

Speaking of midsommar …
Vad gör ni?
Vi brukar alltid åka till mina föräldrar på dagen och mysa, leka & äta gott där.
I år ska vi nog hålla någon typ av middag för lite vänner här hemma och oj vad fint jag vill fixa på terassen tills dess… Nya blommor ska införskaffas! Ska nog testduka några dagar tidigare så jag kan göra ett inspirations-blogg-inlägg inför midsommar…

632@80

krans3

3 kommentarer till “Dreams & Plans.

    1. Ja men det är klart ❤️️ det skrev jag ju också! Så himla mysigt brukar vi ha det, och är alldeles säker på att det kommer bli lika mysigt i år. Pusss

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg