A Day in Stockholm.

Solig Tisdag i Stockholm.

Några snabba mobilbilder från vår underbara dag här i soliga Stockholm. 

Helt underbart är det häruppe! Vi hade 2 fina dagar tillsammans med våra fina vänner Kevin & Amanda – bilder från våra dagar kommer.. Har fotat med kameran men har inget dator med mig upp hit så det får vänta.

Hur som helst. I förmiddags tog vi oss med båt ut till Djurgården och promenerade runder där – bland vackra små hus, parker & vid vattnet. Vi tog en utflykt till Rosendals Trädgård, en mindre och mysig variant på Sofiero – där man kunde plocka/köpa blommor & växter & annat närproducerat fint – samt fika. Fantastiska bullar & bakelser som var pyntade med dekorativa blommor från trädgården. Så mysigt! 

Sen på vägen hem till hotellet stannade vi till på vår favorit – Strandbryggan Sea club och tog oss ett glas rose i solen. Avkoppling på hög nivå, sitta i solen, titta ut på vattnet & båtarna och dricka rose. På en tisdag. 

Semester. ♡

Rekommenderade inlägg