Sunday Evening.

bed
ros
dinner
ino
be

Ljusa nyanser denna på inspirationen denna söndag kväll. 

Godkväll på er mina fina läsare, hoppas ni har haft en underbar helg i det fina vädret!
Jag & Marcus är precis hemkomna från en underbar helg i en fantastiskt mysig sommarstuga med fina vänner, lekar & kräftor.
Magiskt…

I bilen hem tänkte jag supermycket på bloggen, hade faktiskt ångest rent ut sagt att jag inte bloggat på länge… Jag har bilder & så mycket att berätta om både vår semester i Stockholm & Mallis men tiden har bokstavligen talat sprungit!
Men så tänkte jag, bara kör!
Så här kommer lite härliga inspirationsbilder jag hittade under bilfärden.

Imorgonkväll ska Marcus bort med sitt jobb så då ska jag passa på att ha en riktig egentid-tjejkväll med ansiktsmask, god mat, tända ljus & bloggen. Längtar redan.. haha!

Ser fram emot en fin höst, förhoppningsvis hittar vi vår drömlägenhet snart så jag kan få börja fota inredning snart igen, men tills dess kommer jag bjuda på härlig inspiration, stylingbilder & lite mat/mode.

Önskar er en fin söndagskväll.
Vi ska nog fira med pizza och vår favorit serie – The Night Manager (kan varmt rekommenderas!)

styling

1 kommentar till “Sunday Evening.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg