My Friends Dreamhome. ♡

dsc_0993
dsc_0996
dsc_0998
dsc_1000
dsc_1006
dsc_1007
dsc_1014
dsc_1013
dsc_1023
dsc_1026
Finaste lilla Sally, på Soluppgångens fina matta ”Copenhagen” – Köp den HÄR.

Mina fina vänners hem.

Marcus åkte till London i fredags så jag packade min weekendbag likaså. Fredag efter jobb flyttade jag in hos Emilia & hennes N. De bjöd på magisk middag -som vanligt- och sen satt vi och pratade hela kvällen med tända ljus, vin & gottis. Sen fick jag äran att inviga deras fina nya gästrum. Så himla mysigt!

Lördagmorgon väckte Emilia & fina Sally mig. Sally ville komma upp i min säng så där låg vi och gosade, älskade lilla hund. ♡

Självklart följde kameran med, så passade på att fota en massa medan värdparet lagade frukost till lilla mig. Pannkakor som jag önskade. Så bortskämd jag är…
Fina vänner har jag i alla fall. Ni är bäst!

Sedan åkte jag vidare med min weekendväska hem till mami & papi där jag skulle sova lördag-söndag. Så mysigt! Vi var vid deras nybyggda hus hela dagen och grejade. Vädret var ljuvligt så vi kunde gå ute i kortärmat hela dagen. Underbart!
På kvällen badade jag jacuzzi under bar himmel med min papi medan mami fixade 3 rätters till oss. En fantastiskt helg helt enkelt!

styling

2 kommentarer till “My Friends Dreamhome. ♡

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg